Az Erőtadó, Sorsfordító Elixír A Jótékony Változás Szolgálatában.A változás egy folyamat, mi segítünk harmonikussá tenni!

Márkus Cseppekben a Teremtő Erő.

"Egyetlen ember tudja megváltoztatni az életünkben bekövetkezett rosszat:
Saját Magunk!"

dr. Márkus István

   


Dr. Márkus István (1953 - 2012) szülész-nőgyógyász klinikai onkológus orvos, aki több éves kutatómunka mellett hozta létre a Márkus Elixírt.
Sopronban született 1953. december 31-én. Általános és középiskolai tanulmányait is itt végezte, majd a Szegedi József Attila Tudományegyetem orvosi kárára nyert felvételt. Tanulmányait kitűnő átlaggal végezte.
Ezt követően a Győri Megyei Kórház szülészet-nőgyógyászati klinikáján helyezkedett el, majd az élet a Ceglédi Kórház szülészetére sodorta. Itt több, mint 10.000 gyermeket segített világra.
Abonyban körzeti orvosként járta a tanyavilágot, kalandos és hihetetlen történeteiből sosem fogyott ki, melyek ezekből az időkből származtak.
Végül visszatért Sopronba, és családot alapított. Dolgozott a városi kórházban, majd az onkológiai gondozóban.
1990-től lett magánorvos, saját rendelője végül Sopron egyik patinás mellékutcájában nyitotta meg kapuit a Tőle segítséget várók előtt. Rendelőjenek sajátos illatát mai napig érzem. Óriási pacientúrát épített itt ki. Több, mint 14 000 folyamatosan visszatérő betege volt, az ország összes szegletéből, illetve külföldről is.
Sosem elégedett meg a hagyományos orvoslás nyújtotta korlátokkal, ennek ellenére előtérbe mindig ezt helyezte. Többek közt azért is nyitotta meg saját rendelőjét, hogy szabadabban és hatékonyabban tudjon gyógyítani. Rengeteget dolgozott, nála a rendelés reggel 6 kor kezdődött, és este 10-11 óráig tartott, hiszen a betegek munkarendjét is figyelembe kellett vennie, bár ennek gyerekként sokszor nem örültem.
Holisztikus szemléletű gyógyító volt, aki a test gyógyítását nem tudta különválasztani a lélek és a szellem gyógyításától. Beleásta magát többek között az ajurvédikus gyógyításba, a természetgyógyászatba, a homeopátiába illetve a Bach virág terápiába. Tanfolyamokat végzett, véleményem szerint ezen témákban nem létezett olyan nyomtatott olvasmány, amit ne tett volna magáévá.
Tanulmányozta a vallásokat, hitrendszereket, folyamatosan kutatta a világ működésének elveit, buktatóit. Hiszen ezeket nem tudta elválasztani a gyógyító hivatásától.
Segíteni akart megtalálni betegeinek a betegségük, élethelyzetük, problémáik gyökerét, hogy azon közösen dolgozva tudjon gyógyulni a beteg. Talán egy kicsit pszichológus is volt.
Rendelőjében alkalmazta a homeopátiás tudását, de sosem erőltette. Ismerte a növényi hatóanyagot, a virágok szelíd gyógyító hatásait. A célja egy olyan komplex szer kidolgozása volt, mely az egyén problémájának gyökereit felkutatva és feloldva, problémától, élethelyzettől embertől, hit rendszertől függetlenül segít.
A Márkus Elixír ÚJ TERMÉK, végső formájában az Ő tanításai és csak a rám bízott receptúrája alapján hoztam létre. Eljött az ideje, hogy szépen csendben s szelíden mindannyian visszatérjünk a kezdeti tudati szellemi és érzelmi állapotunkhoz, ahonnan a válaszok jönnek, ahol megértjük a dolgok miért is történnek velünk, ahol újra részünk lehet feltétel nélküli szeretetben, a megbocsájtásban, a szabad lélek erejében. Térjünk vissza a gyökerekhez....
Legyünk türelmesek, törekedjünk arra, hogy az egész szervezetet egyben lássuk és harmonizáljuk, holisztikusan tekintve a testi tünetünkre!
Szeretettel ajánlom a Márkus Elixírt mindazoknak, akik hiszik, hogy fontos a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartása!


Márkus Elixír | Márkus Cseppek | Márkus Elixír Csoda Cseppek | Regisztráció 2-t Fizet 3-t Vihet